Stichting de Korre

Logo Stichting de Korre

De Klimopschool maakt deel uit van een groep van 5 scholen voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs in Zeeland, waarvan vier ZML-scholen en één Mytyl/tyltylschool.
Deze scholen vallen onder één bestuur: stichting de Korre.

Deze stichting stelt zich ten doel het organiseren van vraaggestuurd, thuisnabij passend onderwijs en onderwijsondersteunende activiteiten voor leerlingen met een verstandelijke, lichamelijke- en meervoudige (lichamelijk en verstandelijk) handicap, in samenhang en samenwerking met de Eben-Haëzerschool binnen REC cluster-3 Zeeland en alle voor het cluster relevante scholen en zorginstellingen in Zeeland.
Dit doel tracht de Stichting te bereiken via de samenwerkingsscholen, die uitgaan van de gelijkwaardigheid van alle levensbeschouwelijke en maatschappelijke overtuigingen.

Elke school heeft een Medezeggenschapsraad (MR), die gesprekspartner is voor de directie van de school. De Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR), is gesprekspartner voor de algemeen directeur / bestuur.

Nadere informatie is te vinden op www.dekorre.nl

Adres van Stichting “de Korre”:

Centraal kantoor en bestuursbureau
Stichting “de Korre”