VSO 2

Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie is achter de rug en we staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. Voor de meeste kinderen is dit een spannend moment, al verandert er voor de één meer dan voor de ander: een nieuwe groepssamenstelling, nieuwe juffen en/of een ander lokaal.

Wanneer u dit leest zit de eerste schooldag er alweer op. De activiteiten stonden vandaag vooral in het teken van het wennen aan elkaar en natuurlijk het uitwisselen van vakantieverhalen. In deze brief vindt u alvast wat informatie over onze groep.

Personeel

• Juf Roos is er van maandag t/m vrijdag
  • Meester Martijn is er op donderdag en vrijdag.
  • Op maandag hebben we meester Kees en Juf Karin
  • Op dinsdag werkt in de klas juf Esmee en
  • koken hebben wij op woensdag van juf Jacuba

Bewegingsonderwijs

Dit schooljaar hebben de leerlingen van VSO 2 gym op woensdag en vrijdag. De leerlingen hebben hiervoor goede gymschoenen, een T-shirt en een korte sportbroek nodig. Iedere week krijgen de leerlingen hun spullen mee terug naar huis!

Eten en drinken

Het is de bedoeling dat u voor de kleine pauze iets kleins te eten mee geeft, bijv. wat fruit of een koek en drinken. Voor de grote pauze een lunchpakket en drinken. Op vrijdag mogen ze een tosti maken van hun zelf meegenomen brood.

Weekplan

Aan het eind van de week ontvangt u een weekplan voor de komende week. Hierop vindt u per dag een globaal overzicht van de groepsactiviteiten. Het blijft echter een plan, dus veranderingen zijn altijd mogelijk!

Verjaardagen

We vieren verjaardagen in de klas meestal voor de ochtendpauze. De jarige mag bij meester Peter (directeur) een cadeautje uitzoeken van de ouderraad. U kunt de traktatie in de ochtend voor schooltijd afgeven in de klas of meegeven aan uw kind.

Mobiele telefoons etc.

De leerlingen mogen hun mobiele telefoon, ipod, en dergelijke meenemen naar school. Dit gebeurt echter wel op eigen risico! Voor mee informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Het de bedoeling dat alle leerlingen een agenda hebben. Dit kan een picto-agenda zijn of een gewone agenda. Iedere vrijdag zullen we de agenda klassikaal invullen maar ze moeten de agenda elke dag meenemen om hun zelfstandigheid te bevorderen en hen te leren omgaan met hun eigen spullen.

Met vriendelijke groet,
Alle meesters en juf van VSO 2