PO in actie - Ouderbrief

Download de brief

Middelburg, 22 juni 2017

Beste ouders/verzorgers,

Zoals eerder aangekondigd doen wij als Klimopschool mee aan de landelijke onderwijsactie op dinsdag 27 juni 2017.

Op deze actiedag zullen wij, samen met vele andere scholen binnen het primair onderwijs, een uur later starten met de lessen: de schooldeur zal tot 9.30u gesloten zijn, om 9.45u zullen wij starten met de lessen.

Het leerlingvervoer rijdt op deze ochtend niet. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om er zelf zorg voor te dragen dat uw kind tussen 9.30 en 9.45u op school arriveert.
’s Middags zullen de leerlingen, indien van toepassing, wel op de gebruikelijke tijden door de taxi’s naar huis worden gebracht. Mocht u hiervan geen gebruik willen maken, meldt u dit dan zelf even aan de betreffende vervoerder.

Bent u net als wij ook bezorgd over de toekomst van het onderwijs? Vergeet dan niet om uw stem te laten horen via https://www.pofront.nl/petitie/ De petitie wordt breed gesteund en is inmiddels al ruim 280000 keer getekend!

Wij zijn ons ervan bewust dat de actie voor een aantal van u enige (organisatorische) overlast kan veroorzaken. Hiervoor onze welgemeende excuses.

Door vanuit het primair onderwijs gezamenlijk op deze manier de noodklok te luiden hopen we de politiek wakker te schudden. Voor de toekomst van het mooiste vak van de wereld, de toekomst van het onderwijs in het algemeen, maar vooral voor de toekomst van hele generaties kinderen! Waaronder die van u.

We hopen op uw begrip!

Met vriendelijke groeten,

Team Klimopschool

Download de brief

HIER VINDT U ONS

Klik voor ons adres op het oranje prikkertje in de kaart!